CV-skolan inför Career Event 2017

Passa på att ha ett fantastiskt CV redo till Career Event 2017!
Ni har väl inte missat att det anordnas CV-skola i anslutning till Career Event 2017? Perfekt för dig som är redo för arbetslivet men behöver lite extra hjälp med ditt CV. För att vara med behöver du skriva ett CV och personligt brev på engelska. Du och läraren John Ohlson kommer sedan att få tid att sitta ihop under 20 minuter och diskutera igenom ditt CV där du får tips och råd för att det ska bli så bra som möjligt! Du behöver skriva upp dig på den mötestid som passar dig (31 mars, 3 april eller 4 april). Detta gör du på Lambdas kontor senast 30 mars kl. 15.00. På själva mötet behöver du ha med dig ditt CV och
personliga brev i pappersformat.

Detta är en ypperlig chans för dig att förbättra dina chanser till just ditt drömjobb! Självklart är detta öppet för alla er som läser sjökapten, sjöingenjör, drift- och underhåll samt fartygsbefäl klass 7!

Share Button
Läs mer