Låt oss presentera årets sponsorer

Med knappt en månad kvar till Career Event 2018, är vi stolta över att få presentera våra huvudsponsorer i år: Wallenius Marine och Stena Line tillsammans med Stena Marine Management!

Wallenius är ett familjeägt företag, som är välkänt inom den svenska och internationella sjöfarten. Bolaget grundades på 1930-talet och har för närvarande över 1100 anställda och 25 fartyg i drift. Baserat på närmare 80 års erfarenhet av att utveckla helt nya typer av fartyg, erbjuder Wallenius Marine även externa kunder högkvalitativa fartygsdesign- och nybyggnadstjänster.

Stena Line är ett av världens största färjerederier med en modern flotta på 35 fartyg och Europas mest heltäckande linjenät bestående av 22 färjelinjer i Skandinavien och runt Storbritannien.

Stena Marine Management är ett helägt dotterbolag till Northern Marine i Glasgow, vilket ingår i Stena Sfären. I Göteborg bemannar de två svenskflaggade RoRo-fartyg med ca 70 sjöanställda. Northern Marine har drygt 130 fartyg i sin flotta samt Ship Management för såväl egna som externa kunder.

Share Button
Läs mer