CV-skolan inför Career Event 2017

Passa på att ha ett fantastiskt CV redo till Career Event 2017!
Ni har väl inte missat att det anordnas CV-skola i anslutning till Career Event 2017? Perfekt för dig som är redo för arbetslivet men behöver lite extra hjälp med ditt CV. För att vara med behöver du skriva ett CV och personligt brev på engelska. Du och läraren John Ohlson kommer sedan att få tid att sitta ihop under 20 minuter och diskutera igenom ditt CV där du får tips och råd för att det ska bli så bra som möjligt! Du behöver skriva upp dig på den mötestid som passar dig (31 mars, 3 april eller 4 april). Detta gör du på Lambdas kontor senast 30 mars kl. 15.00. På själva mötet behöver du ha med dig ditt CV och
personliga brev i pappersformat.

Detta är en ypperlig chans för dig att förbättra dina chanser till just ditt drömjobb! Självklart är detta öppet för alla er som läser sjökapten, sjöingenjör, drift- och underhåll samt fartygsbefäl klass 7!

Läs mer

Nu närmar sig Career Event 2017!

Dagarna går och vi närmar oss allt snabbare årets mässa!
Arbetet rullar på och vi hoppas att ni ser fram emot det lika mycket som vi gör!
Missa inte att gå in under fliken Företag 2017 här på hemsidan för att se vilka företag som är anmälda. Vi uppdaterar även får facebooksida kontinuerligt med information om företagen. Snart kommer vi även lägga upp information om årets CV-skola som hålls i anslutning till Career Event. Allt för att ni studenter ska få så bra chanser som möjligt till era drömjobb!

Läs mer

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Hej!
För att inte missa all rolig information vi skickar ut så har du här ett perfekt tillfälle att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Detta är för dig som besöker mässan så skriv in dig så du inte missar någon rolig information om Career Event
Läs mer

Career Event besökte SJÖLOG

I veckan har delar av Career Events projektgrupp besökt SJÖLOG!
Det blev ett fantastiskt besök med många intressanta möten och nya kontakter.
Nu fortsätter vi arbetet med ny energi och ser fram emot vår egen mässa den 5-6 april!

16923728_1631169210232873_1720294183_n

Läs mer

Career Events projektgrupp intar SJÖLOG

Den 22-23 februari kommer vår projektgrupp att besöka SJÖLOG i Göteborg. Vi hoppas på att knyta nya och fler kontakter med både företag och studenter samt få möjlighet att inspireras och lära oss av SJÖLOGs projektgrupp och deras arbete. Följ vårt besök genom vår facebooksida www.facebook.com/careerevent där vi kommer att lägga upp bilder från mässdagarna!

Läs mer

Kom ihåg att anmäla er som företagsvärdar!

Som företagsvärd hjälper du till under mässdagarna den 5-6 april och får självklart en biljett till den mycket uppskattade banketten! Vi söker både drifts-, sjöingenjörs-, och sjökaptensstudenter.

Sista anmälningsdatum är 15 februari!
Skicka namn, klass, telefonnummer och t-shirtstorlek till projektledare@careerevent.se

Läs mer

Anmälan för företagsvärdar är nu öppen!

Då var det dags igen!

Välkomna att anmäla er som företagsvärdar till årets Career Event! Som företagsvärd hjälper du till under mässdagarna den 5-6 april och får självklart en biljett till den mycket uppskattade banketten!
Vi söker både drifts-, sjöingenjörs-, och sjökaptensstudenter. Vi ser främst att sistaårselever söker, men självklart är alla välkomna att anmäla sig!

Skicka namn, klass, telefonnummer och t-shirtstorlek till projektledare@careerevent.se

Läs mer

Gott nytt år önskar Career Event!

Hej!
Nu avslutar vi snart ett fantastiskt 2016 och glider in på ett nytt år som ska bli ännu mer fantastiskt!
Career event 2017 börjar redan få in många anmälningar och vi jobbar för fullt med förberedelserna för nästa års mässa.

Vi ses i Kalmar!

Läs mer

Nya Projektgruppen!

Nu är hela projektgruppen för Career Event 2017 sammansatt och jag som projektledare tror att detta kommer bli en fantastisk grupp att jobba med! Trevlig sommar önskar vi från gruppen! I höst kör vi igen!

Projekteldare: Patrik Tränstad
Vice Projektledare: Maria olsson
Kassör: Camilla Carlén
Kommunikatör: Imola Szántó
Företagskontakt (ingenjör): Anton Mansnérus
Företagskontakt (kapten) :Lucas Eriksson
Företagskontakt (drift): Simon Petersson
Grafikansvarig: Jonathan Strand

Läs mer

Career Event 2017

Nu är vi igång med planeringen av nästa års upplaga av Career Event! Årets projektledare är vald, Patrik Tränstad som även är Vice Ordförande i Studentförening Lambda. Dessutom är stora delar av projektgruppen också tillsatt och redan denna vecka kommer vi försöka att sätta ett datum då nästa års mässa kommer gå av stapeln!

Läs mer