Företagsvärdar till Career Event

Nu närmar sig Career Event med stormsteg. I år går det av stapeln den 11 April och projektgruppen söker nu studenter som vill hjälpa till under dagen som Företagsvärd. Är du en glad person som är intresserad av att hjälpa till att rodda under eventet?

Skicka då din ansökan till Thomas på viceprojektledare@careerevent.se

Sista anmälningsdag är den 9/3 och som tack för din medverkan får du gå på banketten senare under kvällen.

Läs mer

Anmälan är nu öppen!

Äntligen har anmälan till Career Event 2018 öppnat och vi önskar naturligtvis att se ert företag på mässan.

Den 11 april kl 10:00 är det dags för oss på Sjöfartshögskolan i Kalmar att öppna upp dörrarna för årets mässa, som detta år har genomgått en förändring. Detta innebär att mässan i år kommer att hållas under en dag.

Vi kommer att erbjuda dem som är intresserade lokaler den 12e april för att hålla intervjuer, möten, konferenser eller annat. Tveka inte på att höra av er om ni har önskemål, då vi gärna hjälper till att arrangera det för er. Den 12e april finns även tillfälle för nedmontering av montrar. Mässan hålls som vanligt i skolans lokaler vid gästhamnen i Kalmar. Årets bankett kommer att hållas på glasverandan i Kalmarsalen på kvällen den 11e april.

Syftet med mässan är i första hand att knyta kontakt mellan skolans studenter och framtida potentiella arbetsgivare inom sjöfarts- och driftnäringen, men även att träffa vänner och kollegor inom branscherna för att utbyta erfarenheter och umgås.

Mässpaketet vi erbjuder kostar 7000kr och inkluderar en monterplats, lunch och fika, bankett för två utställare, en sida i mässkatalogen samt vid intresse en startplats i det årliga simulatorrallyt.

Kostnaden för varje extra utställare som följer med är 1100kr, och extra sidor i katalogen utöver den som ingår kostar 500kr styck.


Anmälan görs här och skulle du ha några frågor så tveka inte att höra av dig till någon utav våra företagskontakter som du finner kontaktuppgifter till här

Läs mer

Career Event 2018

Planeringen för Career Event 2018 är nu igång och vi kan med glädje presentera årets projektgrupp:

Projektledare: Lucas Eriksson
Vice Projektledare: Thomas Hallström
Kassör: Viktor Johansson
Information: Ellinor Brandt
Företagskontakt: Lovisa Sahlén
Företagskontakt: Jessica Kristofferson
Företagskontakt: Andreas Roos
Grafikansvarig: Jakob Lund


Datumet för eventet är även spikat och blir den 11 April

Läs mer

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Hej!
För att inte missa all rolig information vi skickar ut så har du här ett perfekt tillfälle att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Detta är för dig som besöker mässan så skriv in dig så du inte missar någon rolig information om Career Event
Läs mer