Besökare

Besök oss den 1:a april

Career Event anordnas årligen av Studentföreningen Lambda på Sjöfartshögskolan i Kalmar. Här samlas representanter från sjöfartsnäringen och driftindustrin för att visa upp sig för besökarna. Besökarna på mässan är i huvudsak studenter och före detta studenter, men alla är givetvis välkomna!

Under mässans gång får du som besökare inte bara möjlighet att träffa och prata med företagsrepresentanterna. Du får även möjlighet att lyssna på de många intressanta föreläsningar som hålls av utställarna.

Mässan hålls precis som tidigare år i Kalmar Sjöfartshögskolas moderna och fräscha lokaler. Vi öppnar mässan för besökare den 1:a april!

Företagsvärd?

Vill du som student vid Sjöfartshögskolan hjälpa till under mässan och även följa med på banketten den 1:a april? Vad kul! Håll utkik här och på våra sociala medier där information om hur du anmäler dig kommer att dyka upp inom kort.

Appen

Nytt för i år är att den klassiska katalogen har bivit ersatt utav en app. Ladda ner den för att ta del av all information du behöver inför och under Career Event 2020!
 

Ladda ner den för Android via Google Play: 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.meetappevent.Career_event&hl=sv 

Ladda ner den för iOS via Appstore: 

https://apps.apple.com/us/app/career-event/id1491444500?l=sv&ls=1

Du kan också söka på ''Career Event'' i Appstore eller Google play för att ladda ner den.

Program 2020

Kolla i appen!

För frågor kontakta Marcus, Vice projektledare, viceprojektledare@careerevent.se