top of page

Career Event 2020

Career Event 2019 är över och nu söks nya studenter som vill arrangera mässan 2020. Projektgruppen består av 8 personer på följande poster:

Projektledare - övergripande ansvar för mässan och lokaler. Vice Projektledare - delar ansvar med projektledaren och har ansvar över företagsvärdarna. Kassör - håller koll på budgeten, fakturerar företagen och ser till betalningar sker. Kommunikationsansvarig - marknadsför eventet på sociala medier, annonserar i olika tidningar och skickar ut infomail till företagen. Grafikansvarig - designar mässkatalogen, annonser och har övergripande ansvar för hemsidan. Företagskontakter - skickar ut inbjudningar till företagen och har kontakt med dem fram till mässan.

Vill du vara med och arrangera Career Event 2020? Skicka in en ansökan till ordforande@lambdastudentforening.se senast 1/7.

Har du några funderingar kring mässan? Kontakta Louise Falk, ordförande Lambdastudentförening.

Senaste inlägg

Visa alla

Nu har planeringen äntligen tagit fart och datum är nu satt 14/3-2024! Jobbar du på ett rederi eller företag som inte fått ett välkomstmail men som du tror skulle vilja ställa ut på våran mässa, konta

bottom of page