Utställare

Vilka besöker Career Event?

UTSTÄLLARE 2020

Stena Line
Wallenius Marine
Wallenius Marine is a leading international shipping company with the main focus on streamlining and improving both how ships are designed and built, but also how daily operations are done at sea. In the ship management segment we work, among other things, to contribute to lower emission levels, reduce ship owner costs and improve safety on board by constantly monitoring the performance of ships, hull movements, weather and extensive training programs for employees on board.
Viking Supply
Blidösundsbolaget
Saftey Gruppen
Safetygruppen is one of the national leading provider of safety and security maritime training. Our courses are approved by the Swedish authorities and meets the requirements with regulation of STCW Manila.
Wista
Tarbit
Wisby Tankers
Kustbevakningen
Kustbevakningens huvudansvar är miljöräddningstjänst till sjöss. Under beredskapen för miljöräddning arbetar vi förebyggande med miljöövervakning samtidigt som vi främjar en hållbar havsmiljö. Vi bedriver även tillsyn och kontroll av fisket och ansvarar för gräns-kontroll till sjöss. Dessutom arbetar vi för att öka människors trygghet genom sjötrafikövervakning med ständig beredskap för sjöräddning.
Marinkraft
Är du ett maritimt proffs? Vill du vara tillgänglig för nya spännande utmaningar inom sjöfartsbranschen?
Se till att finnas med i vårt nätverk!
Vi rekryterar till de flesta förekommande tjänster i branschen, både till sjöss, i skärgård och på land. Vi delar passionen för havet med våra kandidater och kunder. Med vår insikt i förekommande roller ombord och i landorganisationer
matchar vi rätt kandidater med företagens utmaningar och behov.
Tallink silja line
På Tallink Silja AB erbjuder vi ett varierande och spännande arbete i en internationell miljö på våra svenskflaggade fartyg, Silja Symphony och Galaxy. Vår målsättning är att vara Östersjöns bästa serviceföretag, och vi arbetar utifrån ledorden glädje, engagemang, samarbete och professionalism.
Linnéuniversitet
Välkommen till Linnéuniversitetet Sjöfartshögskolan!
Vi erbjuder ett stort antal fort- och uppdragsutbildningar till sjöfartsnäringen och har en modern och omfattande utrustning för att effektivt kunna träna de praktiska momenten i undervisningen.
All undervisning sker av pedagogiskt utbildade lärare.
Sirius Shipping
Sirius Shipping är ett modernt och miljöinriktat rederi där kund och säkerhet står i fokus. Våra fartyg är miljövänliga, effektiva och håller hög kvalitet. Vi driver idag totalt 14 svenskflaggade fartyg, 12 olje/kemikalietankers och 2 LNG bunkerfartyg.
siemens
Veritas Tankers
Rederi AB Veritas Tankers main goal is the highest safety, with first class quality and in the most environment friendly way possible. The company is a family owned, started in 1983 at Donsö Island, with its origin in the bunkering trade and operates today three vessels in the European trade.
Terntank
OKG
wallenius-wilhelmsen-ocean-vector-logo
We are Wallenius Wilhelmsen, a market leader in RoRo shipping and vehicle logistics, managing the distribution of cars, trucks, rolling equipment and breakbulk to customers all over the world.
Admare
Rederi AB Donsötank
Furetank
We are a family owned shipping company with focus on personnel as well as environment, vessel and cargo.

The company has during the last two years taken delivery of four new-buildings from China and two more vessels will follow later this year and during 2021. All new vessels are LNG duel fuel powered and fly the Swedish flag.

You will find company head office at Donsö and the chartering activities are located at our office in Gothenburg city.
Forsea
Den blå vägen är också den grönaste.
Genom täta turer, punktliga avgångar och i alla slags väder trafikerar ForSea Ferries vårt älskade sund så att människor kan mötas och regionen utvecklas.
Vår satsning på helt batteridrivna färjor gör att vi inte bara är det mest effektiva transportalternativet, utan också det mest hållbara. Vi utvecklar ständigt vårt erbjudande för att möta både kunder och framtidens behov. Vi är en verksamhet i ständig rörelse. forsea.se
Mercy Ships
Mercy Ships äger och driver världens största civila sjukhusfartyg, Africa Mercy, och erbjuder gratis sjukvård till de fattigaste människorna i världen, samt bistår nationer att bygga upp sin egen sjukvårdvårskapacitet och hållbar utveckling genom utbildning.
Färjerederierna
Vill du jobba till sjöss, men ha nära hem? Då är Färjerederiet ett bra alternativ. Vi satsar på ledarskap, ny teknik och ligger långt framme när det gäller miljö- och hållbarhet. Hos oss hittar du en rad intressanta yrkesroller.
Lambda Studentförening
Sjöfartstidningen
SUI
SUI har mångårig erfarenhet av att framgångsrikt koordinera fartygsförlagd praktik för alla som studerar till sjökapten eller sjöingenjör i Sverige. Vi har ett gott samarbete med sjöbefälsutbildningarna vid Chalmers Tekniska Högskola samt Sjöfartshögskolan i Kalmar och är länken mellan studenten, sjöbefälsutbildningarna och sjöfartsbranschen.
Kalmar energi
Kalmar Energi är Kalmarregionens ledande energiföretag med en stark lokal närvaro. Vi verkar i en spännande bransch som har stor betydelse för Kalmarregionen och de människor som bor och lever här. Kalmar Energi omsätter cirka 700 miljoner kronor och har cirka 100 medarbetare.
Sjöbefälsföreningen
Finnlines
Finnlines är en ledande operatör inom roro- och passagerarservice i Östersjön och Nordsjön. Finnlines ingår i Grimaldi-koncernen, en av världens största operatörer av roro-fartyg och den största operatören av Motorway of the Sea in Europe för såväl frakt som passagerare. Finnlines har mer än 2000 anställda; uppdelade i fyra affärsområden: Liner Services, Link Services, Passenger Services samt Port Services.
Kraftringen
Kraftringen, ett av södra Sveriges största energibolag söker vikarierande skiftgående

drifttekniker över sommaren, med chans till tillsvidareanställning.

Det är en möjlighet för drift & sjöingenjörsstudenter att testa på jobbet som driftare på ett modernt kraftvärmeverk.
NOS
Södra Cell Mönsterås
Södra går sin egen väg. Vi utmanar förväntningarna på vad ett skogsföretag är. Vi har ett starkt självförtroende och agerar tydligt. Tillsammans med våra 52 000 medlemmar visar vi vad det innebär att vara nästa generations skogsföretag.

Södra utmanar och söker alltid bättre lösningar. Södra gör allt för att kunna erbjuda kunderna högsta möjliga service, bättre produkter och för att medlemmar ska få ut det mesta av skogen.
Arbetsförmedlingen
Växjö Energi
forsvarsmakten
Sjömanskrykan_i_Sverige
Destination Gotland
Destination Gotland är ett helägt dotterbolag till Rederi AB Gotland. På uppdrag av svenska staten bedriver vi färjetrafiken mellan Visby, Nynäshamn och Oskarshamn. Nuvarande avtal med Trafikverket gäller fram till 31 januari 2027.
Sveriges Ingenjörer
Sveriges Ingenjörer välkomnar dig till vårt unika nätverk med 153 000 ingenjörsmedlemmar.

Som medlem erbjuder vi dig stöd och verktyg med allt från cv- och LinkedIn-granskning, karriärcoachning och intervjuträning. Ta även del av landets bästa lönestatistik, digitaltidningen Ny Teknik, samt aktiviteter som hålls vid just ditt lärosäte. Dessutom har du möjlighet att teckna förmånliga försäkringar och du har tillgång till experthjälp om något skulle gå snett på sommar- eller extrajobbet.
Öckerö Maritime Center
Transportstyrelsen
Transportstyrelsen arbetar för att uppnå god tillgänglighet, hög kvalitet, säkra och miljöanpassade transporter inom järnväg, luftfart, sjöfart och väg.

Vi utvecklar ett tillgängligt transportsystem med hänsyn till säkerhet, miljö och hälsa. Med respekt för konsekvenser för medborgare och näringsliv utformar vi regler och följer upp att de efterlevs.
sjöfartsverket
Sveriges vackraste arbetsplats – överallt runt Sveriges kust finns Sjöfartsverket. Det är vi som ansvarar för säkra sjövägar, varje dag, året om, dygnet runt. Det kräver människor med entusiasm och som gillar att vara proffs i unika yrkesroller. På Sjöfartsverket finns många möjligheter till olika karriärer inom t.ex. lotsning, sjö- och flygräddning, farledsservice, sjökartläggning och sjömansservice.

Medverkande företag

Satsa På Sjöfart
Satsa på sjöfart är en gemensam plattform för branschen och skolorna vid marknadsföring av sjöfartens utbildningar och yrken.
Stockholm Exergi
Stockholm Exergi är produkten av hundratals engagerade människor. Hundratals tankar, perspektiv och känslor som tillsammans arbetar för att göra Stockholm och världen mer hållbar. Hos oss får du möjligheten att dela din energi med över en miljon människor, varje dag. Du blir den som värmer när det är kallt och den som svalkar när det är varmt. Den som lyser upp vägen hem när det blir mörkt och effektiviserar energianvändningen för en hel stad.
Show More

Listan uppdateras löpande..

Stena Line

Go to link