top of page
P5230065.jpg

CAREER EVENT 2024

Nu börjar det med stormsteg närma sig Career Event 2024, vi i projektgruppen och studenterna på Sjöfartshögskolan ser fram emot att får träffa er den 14e mars. Nedanför kommer det lite information inför dagen! 

Mässan


Mässan kommer att äga rum på Sjöfartshögskolan i Kalmar. Det finns parkering i anslutning till skolan och kommer man med tåg är det endast en kort promenad från centralstationen till skolan. 

Projektgruppen tillsammans med företagsvärdar kommer att befinna sig på plats redan från klockan 09:00, för att hjälpa till med att hitta runt på skolans lokaler och bygga ihop montrar. 

I sal Ma121 kommer det finnas fika i form av kaffe, te, vatten och frukt under hela mässans tid. Varje utställare bjöds även på lunch från vår berömda restaurang Zegel i utbyte mot en lunchbiljett. 

Sista dagen för att ändra antal personer som kommer till mässan, eller eventuella ändringar i katalogen är den 14e februari. 

Mer information om monterplatser kommer närmare mässan. 

Under mässan kommer det även att hållas i en Simulator Rally, vilket blivit en tradition under dem tidigare åren. Man får chansen som utställare för att tävla mot varandra i skolans simulatorer. Tävlingen går ut på att köra så snabbt som möjligt genom en hinderbana, låter enkelt men kan vara mycket svårare i praktiken. I slutet av dagen kommer även en prisutdelning att ske, så lycka till!!

Banketten

Banketten, som tidigare år kommer att hållas i Kalmarsalen som ligger bara några minuters promenad ifrån Centrala Kalmar och skolan. 

Klädkoden för banketten är "mörk kostym". 

Banketten har sin start med mingel vid klockan 18:30, därefter slår vi oss ner för en trerättersmiddag vid cirkus klockan 19:00. Under bankettens tid kommer det bjudas på underhåll av bandet Top3, som varit en favorit under tidigare åren. 

Efter banketten bjöds alla till att fortsätta festligheterna tillsammans på våran kära studentpubben, Sjösjukan! 

PROGRAM FÖR MÄSSAN

Klockan 11:00 

Klockan 12:00 - 12:30
Föreläsning - Van Ameyde Marine

 

Klockan 12:40 - 13:10
Föreläsning: Stena Line

Klockan 13:20 - 13:50 

Föreläsning: Mercy Ship

Klockan 14:00 - 15:00 

Föreläsning: Polarforskningssekretariatet

Klockan 16:00

Mässan slår upp sia dörrar klockan 11;00 med invigning i salen Ma135 klockan 11:15.

Var med och lyssna på Joel från företaget Van Ameyde Marine, som kommer föreläsa om "Jobba inom sjöfart på land - marine survey". Låt er inspireras av hans egna tankar kring att gå i land och vilka alternativ han valt under vägen, men även vilka svårigheter som han bemötte. 

Var med och lyssna på Stena Line.

Var med och lyssna på Mercy Ship.

Var med och lyssna på Åsa Lindgren från Polarforskningssekretariatet.

Mässan stänger.

bottom of page