top of page

Page Title

HUVUDSPONSORER

WALLENIUS MARINE

För oss är det självklart att vara med och främja tillväxten inom hållbar sjöfart och bidra till att eleverna får en möjlighet att komma i kontakt med framtida arbetsgivare. Vi är beroende av att det finns kunnigt folk som vill jobba hos oss, både till sjöss och på våra kontor. Career Event är en given mötesplats för studenter och näringsliv inom en av Sveriges viktigaste näringar, sjöfarten. Wallenius Marine har varit stolt sponsor av Career Event sedan 2016.

STENA LINE

Stena har även i år valt att vara huvudsponsor vid Studentföreningen Lambdas återkommande evenemang Career Event. Vi ser detta som en värdefull kontakt-plattform för att visa upp Stena som ett internationellt diversifierat företag inom den maritima sektorn. Vi är alltid intresserade av att knyta kontakter med studenter som har ett genuint intresse av oss som företag och av sjöfartsbranschen i sin helhet, som dessutom vill vara med och utveckla och driva våra verksamheter framåt. Kopplingen mellan näringslivet och skolan är mycket viktig för såväl studenterna som för oss som företag.
Under mässdagen har vi Stena Line representerade. Långsiktig hållbarhet och digitalisering ingår i Stena Lines strategi. För att nå våra framtida mål behöver vi en kombination av erfarenhet och nytänkande. Vi ser fram emot att få träffa många ambitiösa och kompetenta studenter som vill vara med på vår spännande resa mot framtiden. Vi önskar projektgruppen lycka till med Career Event 2024 och hoppas på att få se många av studenterna i vår monter och på vår företagspresentation.

bottom of page